Bragadiru, un oras cu numeroase oportunitati de dezvoltare pentru toate categoriile de varsta

Cand vine vorba de imbunatatirea conditiilor de trai, un nou inceput, o noua locuinta sau noi posibilitati de dezvoltare, orasul Bragadiru reuseste ca capteze atentia tuturor, indiferent de varsta, indiferent de statutul social. Dezvoltarea frumoasa a orasului, implicarea activa a autoritatilor si investitiile masive realizate de antreprenori in aceasta regiune sunt cateva dintre motivele ce transforma acest oras din sud-vestul capitalei intr-o solutie de imbunatatire a calitatii vietii, ce este luata in calcul de tot mai multi dintre locuitorii capitalei. In randurile urmatoare iti vom prezenta cateva dintre oportunitatile care se deschid odata cu intentia de a achizitiona o locuinta in acest oras.

De ce sa alegi o casa in Bragadiru

Daca esti unul dintre cei care doresc sa se bucure de o locuinta mai spatioasa, intr-o zona linistita, lipsita de traficul intens si poluarea accentuata a capitalei, Bragadiru este solutia ideala. Distanta din centrul orasului pana in centrul capitalei este de doar 20 minute de mers lejer cu masina. Deci drumul catre serviciu, scoala, activitatile recreative nu poate fi considerat unul coplesitor. Cei 14 kilometri pot fi parcursi confortabil chiar si in zilele mai aglomerate.

Costurile pentru locuinte sunt mult mai mici in Bragadiru fata de zonele rezidentiale ale capitalei si infime comparativ cu casele din centru. Cu banii cu care ai cumpara un apartament de doua camere intr-un cartier rezidential aflat la periferia Bucurestiului, unde infrastructura inca nu este bine definita, iti poti cumpara o casa de 3 camere si curte generoasa. Deci te poti bucura de mai mult spatiu si confort pentru intreaga familie. Daca soliciti oferte pentru case de vanzare in Bragadiru  de la agentiile imobiliare, vei observa rapid diferenta mare de pret.

Vei observa ca taxele percepute de primarie sunt mult mai mici fata de cele ce trebuie achitate in calitate de rezident al Bucurestiului. Economiile astfel realizate pot fi folosite pentru a satisface placeri personale, pe care in mod normal le ignorai.

Oportunitati de dezvoltare in Bragadiru

Orasul este situat strategic in sud-vestul capitalei si este un nod de legatura catre cele mai importante drumuri nationale, deci accesul se realizeaza rapid in orice directie. Reteaua hidrografica bogata, solurile fertile si clima prietenoasa ofera posibilitati de dezvoltare numeroase.

Spre exemplu, oportunitatile de a dezvolta un business sunt variate, iar locuitorii sunt incurajati de autoritati sa isi puna ideile in practica prin simplificarea proceselor birocratice. Deci acest oras reprezinta si o solutie perfecta pentru cei ce doresc sa isi descopere calitatile antreprenoriale. Tinerii iesiti de pe bancile facultatii, oamenii maturi cu experienta si pensionarii care doresc sa se mentina activi pot dezvolta mici afaceri care sa le asigure venituri consistente.

Solul fertil si accesul la surse de apa sunt detalii cheie in initierea unor activitati agronomice. Aici pot fi initiate si dezvoltate diferite proiecte precum infiintarea de solarii, cresterea plantelor ornamentale, cresterea plantelor aromatice si a plantelor medicinale care pot genera venituri exceptionale.

 Oportunitati de petrecere a timpului liber si divertisment

Orasul cu o structura compacta are aspect placut, uniform si este strabatut de parcuri numeroase cu verdeata si aranjamente ornamentale ce transmit stare de buna dispozitie. Spatiile de joaca sunt bine organizate, deci posibilitatile de petrecere a timpului liber sunt numeroase. Structura orasului permite efectuarea sporturilor pentru copii, optiunile de divertisment nu sunt limitate, aici pot fi practicate un numar mare si variat de activitati. De altfel, aceasta zona este potrivita pentru pescuitul sportiv, o activitate recreativa extrem de apreciata.

In concluzie, orasul Bragadiru ofera numeroase oportunitati de dezvoltare, posibilitati variate de petrecere a timpului liber alaturi de cei dragi dar si optiunea de a locui intr-un mediu linistit, mai putin poluat, prietenos, perfect pentru dezvoltare personala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>