Case de vis ieftine si moderne in orasul Bragadiru

Cand erai mic te gandeai la o casa de vis? Cu siguranta o data in viata ti-ai imaginat cum ar arata casa si locatia mult dorita. Asadar, o casa de vis este aceea la care te gandesti zile in sir si vrei sa o vezi la un moment dat in realitate.

Ei bine, daca planuiesti sa cumperi o casa de vis ieftina, moderna si aflata intr-un loc cu multa liniste, noi iti propunem case de vanzare in Bragadiru. Orasul Bragadiru este locul ideal pentru zile minunate pline de confort si bucurie.

Citeste mai departe si afla de ce trebuie sa achizitionezi o casa in Bragadiru.

Cuprins:

De ce sa alegi orasul Bragadiru?
De ce sa achizitionezi o casa de vis in orasul Bragadiru?
Avantajele achizitionarii unei case de vis in Bragadiru
Case de vis, amenajari interioare
Case de vis, amenajari exterioare

De ce sa alegi orasul Bragadiru?

Bragadiru, a devenit o localitate din ce in ce mai atractiva incepand cu anul 2011. Daca vrei sa profiti de liniste si sa eviti agitatia, Bragadiru este zona ideala pentru momente de neuitat. Aici, gasesti case de vis ieftine, la preturi avantajoase pentru orice buget.

Asadar, Bragadiru devine de la o zi la alta o localitate populara, precum Popesti-Leordeni, Magurele sau Berceni.

Localitatea Bragadiru este asezata in imediata vecinatate a Municipiului Bucuresti, pe drumul national DN 6 Bucuresti-Alexandria. Cel mai mult s-a dezvoltat partea Soseaua Alexandriei si Prelungirea Ghencea. Numarul terenurilor, strazilor asfaltate si prezenta utilitatilor, fac din aceasta localitate locul de trai ideal atat pentru localnicii existenti cat si pentru doritori. Astfel, dezvoltatorii au acordat o atentie deosebita acestei zone si au inceput sa investeasca  cu scopul de a construi case moderne si cu stil. In prezent sunt numeroase case de vanzare si multi oameni aleg sa paraseasca capitala pentru a locui intr-un mediu mult mai linistit si sanatos. Aici, intalnesti oameni prietenosi, cafenele si restaurante, un parc destul de mare, spatii de joaca pentru cei mici, gradinite, farmacii, supermaketuri si alte magazine.

Orasul este foarte bine amenajat, este foarte multa verdeata si aranjamente florale la orice pas.

Spatiile de joaca sunt atent amenajate astfel incat cei mici sa nu aiba probleme. Mai mult decat atat, ei pot practica diverse sporturi sau alte activitati de divertisment. Parcurile, de altfel, te imbie cu verdeata si aer curat. Ca si activitate, poti practica pescuitul, zona este perfecta pentru acest tip de activitate. In plus, localnicii sunt incurajati sa-si faca propriile afaceri. Fie ca vorbim de tineri sau de pensionari, autoritatile locale ofera un sprijin considerabil.

Transportul, este mai mult ca perfect daca ai un automobil, de altfel sunt puse la dispozitie microbuze speciale care circula la fiecare 20-30 de minute. Daca detii o masina personala, ajungi rapid in zonele Unirii si Drumul Taberei.

De ce sa achizitionezi o casa in orasul Bragadiru?

Daca esti o persoana care isi doreste sa se bucure de o casa spatioasa, fie cu etaj sau fara, intr-o zona plina de liniste, fara trafic si poluare, Bragadiru este alegerea perfecta.

Aici, gasesti case la preturi avantajoase in comparatie cu alte zone rezidentiale din afara capitalei si, in plus, sunt construite cu atentie, cu materiale de cea mai buna calitate.

Ca de exemplu, iti propunem o casa cu 4 camere si cu o suprafata de 210m2 la doar 67.000 Euro. Pretul include toate finisajele. In plus, beneficezi de conditii precum: curent, apa, canalizare, gaz, centrala propie, izolatii, etc.

Daca soliciti oferta pentru aceasta sau pentru alte case de vanzare in Bragadiru, vei regasi casa de vis. Taxele percepute de catre primarie sunt mult mai mici in comparatie cu cele din capitala. Acest avantaj iti ofera posibilitatea de a economisi mult mai mult si de a  investesti banii in orice alte lucruri pe care ti le doresti.

Astfel, te poti bucura de aer curat, spatiu si confort foarte usor.

 Avantajele achizitionarii unei case in Bragadiru

  • Preturi avantajoase
  • Case de vis mici si mari
  • Case cu design modern
  • Zona in continua dezvoltare
  • Materiale de calitate
  • Constructii durabile

casa bragadiru

Casa de vis, amenajari interioare

Pentru interior poti opta pentru note moderne combinate cu cele traditionale.  Un stil aparte este cel american, asa ca , iti propunem sa adopti acest stil super interesant.

Stilul american este definit prin urmatoarele cuvinte: sofisticat, modern, indraznet si neobisnuit.

Asadar, poti opta pentru un pat cu tablia tapitata si inalt. Acesta este perfect pentru stilul american deoarece confera o nota moderna si nonconformista.

Un dormitor american detine un fotoliu de relaxare si il poti adopta foarte usor. Il poti aseza la geam sau mai aproape de pat.

case de vis

Living-ul in stil american inseamna o zona foarte mare impartita in mai multe compartimente.

Daca nu ai un living foarte mare, nu trebuie sa-ti faci griji, poti adapta stilul dupa posibilitatile tale. Stilul american presupune sa ai un living luminos pentru a iesi in evidenta piesele de mobiler.

Case de vis, amenajari exterioare

In exterior poti opta pentru o gradina cu multe flori. Culorile florilor scot in  evidenta proiectul casei si, in plus, beneficiezi de relaxare si miros placut. Pentru un plus de relaxare, opteaza pentru o masa cu scaune, sezlong, fotoliu sau hamac.

 case de vis

Despre casele moderne din Bragadiru poti sa mai citesti si:

De ce sa cumperi o casa moderna in Bragadiru?
Ce sa verifici la o casa de vis?
Avantajele caselor de vis noi cu curte

Daca te-ai hotarat, poti sa iti alegi o casa din Bragadiru aici:

Case ieftine moderne Bragadiru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>