Ce sa iei in considerare daca vrei sa-ti cumperi o casa in Bragadiru

Bragadiru este una dintre localitatile din apropierea Capitalei care s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, asa ca daca te gandesti sa-ti cumperi o casa la periferie, merita sa iei in considerare orasul din Sud-Vestul Bucurestiului. Inainte sa-ti cumperi o locuinta, ar fi bine sa-ti intocmesti o lista cu mai multe criterii pe care sa le respecte casa din Bragadiru. Apoi, nu-ti ramane decat sa consulti oferta Cyclon Imobiliare de case de vanzare in Bragadiru. Descopera, in continuare, de ce ar fi bine sa tii cont daca vrei sa-ti cumperi o casa in Bragadiru.

Dimensiunea camerelor

Este important ca incaperile de locuinta sa aiba dimensiunea potrivita, adica nu ar trebui sa fie prea mici sau prea mari. Incaperile mici creeaza o senzatie de aglomeratie, in vreme ce spatiile mari sunt foarte dificil de intretinut. De asemenea, cu cat camerele sunt mai mari, cu atat vei plati mai mult pe utilitati.

Numarul si dispunerea ferestrelor

O casa perfecta beneficiaza de foarte multa lumina naturala in timpul zilei. Prin urmare, este esential ca locuinta pe care doresti sa ti-o cumperi sa aiba suficent de multe ferestre si, de asemenea, acestea sa fie amplasate corect.

Sistemul de iluminat

Nu doar lumina naturala este importanta intr-o casa, ci si lumina artificiala. Asadar, casa pe care o vei cumpara ar fi bine sa aiba o instalatia electrica de calitate, astfel incat sa-ti poti monta cate corpuri de iluminat doresti, in ce parti din locuinta vrei.

Garajul

Daca ai masina, ar fi bine ca locuinta pe care o s-o cumperi în Bragadiru sa aiba si un garaj, ca sa-ti poti parca in siguranta autoturismul. In eventualitatea in care casa nu dispune de un garaj, analizeaza foarte bine strazile din jur, ca sa iti faci o idee in legatura cu eventualele locuri de parcare disponibile.

Izolatia

Casa pe care ti-o vei cumpara este obligatoriu sa fie termoizolata termic. Un termosistem sporeste eficienta energetica a unei constructii, ceea ce inseamna costuri mai mici de intretinere. In plus, o locuinta termoizolata corespunzator, cu materiale de calitate, este racoaroasa pe timp de vara si calduroasa in perioada iernii. Specialistii in domeniul constructiilor sunt de parere ca unele dintre cele mai bune materiale pentru termoizolarea unei  locuinte sunt vata minerala bazaltica si vata minerala de sticla. Un termosistem pe baza de vata minerala nu doar ca sporeste eficienta energetica a locuintei, ci si izoleaza acustica. Mai mult, vata minerala protejeaza constructia impotriva focului.

Mai multe bai

Indiferent daca vrei sa-ti cumperi o casa cu doua, trei sau patru dormitoare, ar fi de preferat ca locuinta in cauza sa aiba mai mult de o baie. Astfel, toti membrii familiei tale vor fi multumiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>