Viata de familie – ce avantaje aveti daca locuiti in Bragadiru

Atractia si fascinatia traiului in Bucuresti a disparut pentru multe dintre tinerele familii. Preturile foarte mari ale locuintelor pentru ceea ce ofera in schimb – spatiu restrans intr-un apartament de bloc, lipsa locurilor de parcare, aglomeratie, i-au determinat pe multi parinti care au unul, doi copii sa faca o schimbare pentru binele intregii familii.

Casele de vanzare din Bragadiru sunt ofertante. Cu spatiu mai mult decat generos, unde copiii au loc sa alerge, sa se joace, cu finisaje noi, ele reprezinta un stadiu inalt de confort pentru intreaga familie.

Casa cu curte

Propriul vostru spatiu in aer liber aduce mai multa satisfactie decat ai crede. Bucuria jocului in curte cu copiii, mesele luate afara cu toata familia, gradinaritul, piscinele gonflabile instalate vara, oamenii de zapada cand a dat prima ninsoare, toate sunt avantajele de a locui la curte.

Placerea de a sta la curte nu este doar pentru cei mici, lucru datorat spatiului lor marit de joaca. Voi o sa va bucurati de cafeaua luata afara, veti avea satisfactia de a avea propria recolta (in ciuda parcelei mici de pamant alocate in acest scop). Va veti bucura de florile pe care le aveti in grija.

Va veti relaxa departe de tumultul capitalei, de zgomot, de galagia vecinilor de la bloc.

In plus, dorinta copiilor cu privire la a avea un catelus sau o pisica, va fi usor de indeplinit, dat fiind prezenta curtei.

 Viata sociala

Cand stii ca poti face in propria curte gratar, invitatiile pentru prietenii vostri, pentru parinti, nu vor intarzia sa apara.

Pentru ca majoritatea familiilor care au copii dispun de masina, nu va fi nici cel mai mic impediment sa ajunga in Bragadiru, indiferent unde locuiesc in Bucuresti.

O casa inseamna nu doar spatiul curtii, dar si mai mult loc in locuinta voastra. Ii veti putea gazdui pe bunici la voi peste noapte sau alti musafiri dragi voua.

Scoli si gradinitie in imediata vecinatate

Cand ai copii stii clar ca prioritatile se invart in jurul lor. Chiar daca sunt prezente doua masini in familie, este facil, comod, sa stii ca cel mic are gradinita aproape de casa, la fel si in cazul scolii, inclusiv al liceului.

Datorita faptului ca tot mai multe familii au ales sa locuiasca in Bragadiru, s-au construit gradinite noi. Nu lipsesc gradinitele private sau cele cu program prelungit.

De asemenea, scoala a fost modernizata.

 Centre comerciale, parc, distractie

Nimic din ceea ce iti doresti sa ai in apropiere pentru petrecerea timpului liber impreuna cu familia nu lipseste din Bragadiru. Iata mai jos o scurta lista.

Minimarketuri, supermarketuri, hipermarket, piata

  • Mega Image in toate cartierele (inclusiv si cu program non-stop)

  • Lidl

  • Penny

  • Cora Alexandriei

  • Leroy Merlin (bricolaj)

  • Piata cu legume, fructe, flori

Parc mare

  • include locuri de joaca pentru copii, locuri pentru gratar, pista pentru biciclisti, zona de agrement cu piscina

Shopping

  • China Mall

  • Mall Afi Cotroceni (15 minute de mers cu masina)

  • Mall Plaza Romania (15 minute de mers cu masina)

Sport

  • 3 sali de fitness

Distractie

  • 4 complexuri cu piscina

  • Bowling

  • Complex special pentru petrecerile de copii

  • Firme catering

Casa aproape de Bucuresti

Poti locui la casa in Bragadiru, locuinta pe care o achizitionezi la un pret mult mai mic fata de cel al capitalei. Cu masina personala iti va fi usor sa ajungi la job, in Bucuresti, insa incearca sa eviti orele de varf. Daca iti poti decala programul la serviciu si sa te duci ori mai devreme de ora 9.00 ori mai tarziu, te poate ajuta in castigarea unor timpi pretiosi.

De asemenea, daca jobul iti permite sa lucrezi de acasa, este cu atat mai avantajos. Traim in era tehnologiei, cand totul se intampla de oriunde, importanta este doar conexiunea la internet. Profita!

Distanta intre orasul Bragadiru si Bucuresti este de 14 km, asadar 10 de minute in conditii fara trafic.

Navigheaza pe site-ul Cyclon Imobiliare si vezi preturile si facilitatiile caselor de vanzare din Bragadiru.

Despre avantajele caselor din Bragadiru poti sa mai citesti si:

Casele moderne din orasul Bragadiru
De ce sa alegi o casa in Bragadiru?
Ce sa verifici inainte sa cumperi o casa in Bragadiru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>