Cum sa te simti „ca acasa” intr-o locuinta pe care intentionezi sa ti-o cumperi cat mai repede

Achizitia primei case la curte reprezinta un pas important din viata oricui, dar provocarile adevarate incep dupa semnarea contractului de vanzare-cumparare. Daca iti cauti „prima casa” perfecta si ai reusit sa rezolvi deja problema finantarii achizitiei, trebuie sa te pregatesti si pentru amenajarea locuintei, nu doar pentru cumpararea ei. Urmeaza sfaturile de mai si tot procesul de amenajare a locuintei tale va decurge mult mai rapid.

Alege-ti un stil

Daca vrei sa te simti cu adevarat „ca acasa” in locuinta pe care planuiesti sa o cumperi la marginea Bucurestiului, in orasul Bragadiru, gandeste-te si la cum vrei sa-ti amenajezi spatiul. Esti adeptul clasicului si traditionalui sau preferi modernismul? Ori poate ca iti place stilul eclectic, definit de combinatiile inedite de forme si culori? In cazul in care nu reusesti sa-ti dai seama ce stil iti place mai mult, viziteaza cat mai multe magazine de mobila si citeste diverse publicatii specializate pe amenajari interioare. Cu cat de documentezi mai mult, cu atat vei reusi sa-ti faci mai rapid o parere despre stilul preferat,

Incepe cu obiectele mari de mobilier

Amenajarea viitoarei case ar fi indicat sa inceapa cu achizitia obiectelor de mobilier reprezentative pentru fiecare incapere. De exemplu, in living ar trebui sa te concentrezi pe canapea si pe fotolii, in vreme ce in bucatarie esentiale sunt mobila si electrocasnicele. Dupa ce cumperi piesele principale de mobilier din fiecare incapere, poti incepe sa te gandesti si la celelalte elemente, cum ar fi decoratiunile, astfel incat aranjamentul casei tale sa fie complet.

Tine cont de pasiunile tale

Foloseste-te de fiecare dintre incaperile din viitoarea locuinta ca sa-ti scoti in evidenta preferintele si pasiunile tale. Daca iti plac tabourile si operele de arta, incearca sa le gasesti loc in toate camerele. Insa ai foarte mare grija la proportii si la combinatii. Incearca sa gasesti echilibrul perfect calitate, cantitate si stilul fiecarei incaperi.

De asemenea, ia in considerare sa-ti amenajezi coltul tau de relaxare in viitoare casa, care ar putea sa fie amplasat in sufragerie sau in dormitor. In coltul de relaxare vei putea sa citesti in liniste si sa faci yoga sau anumite exercitii care sa iti mentina fizicul si psihicul in cea mai buna forma. Coltul de relaxare ar putea sa includa doua scaune si o masuta pentru cafea sau un fotoliu tapitat, extrem de confortabil.

Agentia imobiliara Cyclon Imobiliare are in oferta o multime de case aflate la vanzare in orasul Bragadiru, precum si in alte localitati de la periferia Bucurestiului, din care poti sa-ti alegi prima locuinta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>