Ce trebuie sa stii cand cumperi o casa noua?

Planuiesti sa-ti cumperi o casa noua din viata ta si, dupa o analiza atenta, ai decis ca iti doresti o casa la curte? Mai mult, ai inceput deja sa analizezi anunturile imobiliare pentru Bragadiru? De asemenea, te gandesti sa treci la pasul urmator, adica sa vizionezi mai multe case de vanzare in Bragadiru? Inseamna ca esti pe drumul cel bun! Totusi, ar fi bine sa-ti temperezi un pic entuziasmul, daca vrei sa faci alegerea cea mai buna pentru nevoile tale! Ca sa nu dai gres in ceea ce priveste casa pe o vei cumpara, te sfatuim sa verifici mai multe lucruri, de fiecare data cand mergi sa vizionezi o locuinta noua si interesanta pentru tine.

Ce trebuie sa stii despre tencuiala decorativa a casei

Tencuiala decorativa infrumuseteaza o locuinta si, de asemenea, o protejeaza in fata umezelii, a mucegaiului si a radiatiilor ultraviolete. Prin urmare, observa cu atentie in ce stare se afla tencuiala decorativa. De asemenea, roaga-i pe vanzatori sa-ti ofere informatii despre tencuielile decorative utilizate la exteriorul constructiilor. Daca iti spun ca tencuielile decorative aplicate pe locuinte sunt silicatice sau armate cu fibre de carbon, ar trebui sa stai linistit. De ce? Cele doua tipuri sunt cele mai bune tencuieli decorative de pe piata.

Ce trebuie sa stii despre centrala termica a casei noi?

Centrala termica este foarte importanta atat pe timp de vara, cat si in lunile de iarna. Prin urmare, este obligatoriu sa verifici starea in care se afla centrala termica dintr-o casa noua vizionata. Intreaba-i pe proprietarii locuintelor pe care o sa le vizitezi  cand au cumparat centralele termice, ce probleme au intampinat pana acum cu ele si cand au facut ultimele revizii. Totodata, intereseaza-te si daca tubulatura pentru evacuarea gazelor este intr-o stare buna. Ca sa te asiguri ca nu exista nicio problema cu centralele termice din casele pe care o sa le vizitezi, cel mai bine ar fi sa mergi la vizionari impreuna cu instalator.

Baia si bucataria unei locuinte noi

Baile si bucatariile ar fi bine sa le evaluezi din mai multe perspective. In primul rand, verifica daca placile de gresie si faianta sunt montate bine. Tot ce trebuie este sa faci este sa lovesti placile respective, din loc in loc, cu degetele mainilor. Daca observi ca suna „a gol”, inseamna ca exista niste probleme.

In al doilea rand, observa daca bateriile, chiuvetele si cazile (sau cabinele de dus) sunt etanseizate perfect si nu permit infiltrarea apei.

Bine de stiu despre acoperisul casei

Orice locuinta ar trebui sa aiba acoperisul termoizolat si invelit perfect. Un asemenea acoperis garanteaza ca locuinta nu va fi afectata de ploaie si ca temperatura din interiorul casei va fi una placuta, indiferent de anotimp.

Despre avantajele caselor noi poti sa mai citesti si:

De ce sa alegi o casa noua?
Casa in regie proprie
Avantajele vietii unei case noi cu curte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>