Ce trebuie sa urmaresti atunci cand cauti case de vanzare?

De multe ori ne dorim sa ne indepartam putin de agitatia orasului si sa ne cautam propriul loc pe care sa il numim acasa. Sa il cream si sa il decoram dupa bunul nostru plac si sa ne retragem acolo ori de cate ori avem nevoie. Din ce in ce mai multi beneficiari isi doresc case de vanzare in Bragadiru, sau in apropierea orasului, tocmai pentru a se bucura atat de linistea si de confortul mult dorit, dar sa aiba la indemana si facilitatile orasului. Cautarea casei perfecte comporta cateva criterii, pe care le discutam in cele ce urmeaza.

casa vanzare Bragadiru

Sursa foto: Pixabay.com

Amplasamentul

Este important ca o casa, viitoarea locuinta a noastra, sa fie pozitionata astfel incat sa beneficieze de cat mai multe resurse naturale. De aceea este foarte important ca o casa beneficieze de lumina solara pentru cat mai mult timp si sa fie totusi protejata de influenta vantului, indeosebi in perioadele reci. La fel de important este ca o casa sa se afle la o anumita distanta de zona industriala a orasului, astfel incat noxele sa nu influenteze calitatea aerului pe care il respiram.

Calitatea executiei casei

Nu este nevoie sa fii inginer in constructii pentru a intelege in mod rapid ca o casa raspunde nevoii tale de siguranta in exploatare. Materialele folosite, dar si calitatea finisajelor, reprezinta criterii importante in vederea alegerii unei case. Tipul izolatiei, dar si lucrarile care s-au efectuat de-a lungul timpului asupra acesteia, sunt de multe ori mentionate in documentatia care insoteste proiectul tehnic. De aceea tot ceea ce ai de facut este doar sa urmaresti aceste aspecte, sa intrebi si fireste sa alegi ceea ce ti se potriveste.

Distanta fata de centrul orasului

Fiecare dintre noi isi doreste sa depuna minimul de efort in ceea ce priveste facilitatile de care beneficiaza. Desi ne dorim case la periferia orasului, in acelasi timp ne dorim sa avem la indemana confortul cu care suntem obisnuiti in metropola. Magazinele si locurile in care ne putem petrece timpul liber, acestea sunt lucrurile care ne fac de multe ori sa alegem o casa intr-o zona mai departe de aglomeratia orasului.

Confortul

Este important sa stii ca nu mai trebuie sa auzi dis-de-dimineata tramvaiul trecand pe bulevard, chiar prin fata blocului in care locuiesti. Si nici nu mai esti nevoit sa mai auzi zgomotele de la spalatoria auto de peste drum, da, acelea care nu te lasa sa iti continui dulcele somn. Linistea si confortul sunt notiuni de care avem cu adevarat nevoie. Din pacate insa, de multe ori trebuie sa ne multumim cu ceea ce are de oferit aglometaria orasului. Daca insa doresti un plus de liniste in viata ta, atunci ar trebui sa ai in vedere si oferta de case de vanzare in Bragadiru, care s-ar putea sa iti ofere exact ceea ce ai nevoie.

Pretul

Cand esti in cautarea unei case de vanzare te intereseaza la fel de mult si pretul aferent acesteia. In mod cert acest criteriu nu se afla pe ultimul loc, doar ca discutam in final despre el tocmai pentru a putea mentiona pe indelege cateva aspecte. O casa nu trebuie sa fie neaparat scumpa pentru a-si spune povestea si caracteristicile de calitate. La fel de bine poate fi achizitionata si o casa la pret relativ mic, cu aceeasi garantie a exploatarii in timp.

Toate aceste criterii reprezinta de fapt arsenalul cu care ne inarmam atunci cand plecam in cautarea casei dorite. Cu putina documentare si ajutor, casa dorita poate fi a ta mai repede decat ai crede si iti poate oferi deseori chiar mai multe avantaje decat te-ai fi asteptat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>