De ce sa te muti in Bragadiru. Cinci motive care te vor convinge.

Daca deja ai strans destui bani pentru a-ti cumpara propriul tau apartament, e tentant sa alegi unul din Bucuresti. Cat mai aproape de centru, preferabil. Insa noi iti recomandam sa mai petreci putin timp informandu-te si despre alte zone. Mai exact, zonele adiacente Capitalei pentru ca poti gasi adevarate comori imobiliare printre toate apartamentele de vanzare din Bragadiru. Sunt destule avantaje, iar noi iti vom prezenta cinci dintre ele.

Liniste si pace

Bragadiru e cunoscut ca un oras linistit, mult mai linistit in comparatie cu Bucurestiul. Odata ce te muti aici, vei vedea diferenta. O sa uiti complet de sunetul infernal al claxoanelor, de vecinii certareti sau de gradul foarte ridicat de poluare din Capitala.

Mai sigur pentru tine si familia ta

Te ingrozesti de fiecare data cand te uiti la stiri, nu? “O femeie a fost atacata in Bucuresti”, “Un barbat a fost jefuit in sectorul 6”. Te gandesti deseori ca tu sau cineva drag tie ar fi putut fi pus in locul victimei. Afla ca intr-o comunitate atat de stransa precum cea din Bragadiru, aceste lucruri nu se intampla. E un loc mai sigur pentru tine si familia ta. In plus, orasul se bucura si de un serviciu voluntar pentru situatii de urgenta.

Un loc in plina dezvoltare

In ciuda faptului ca e la marginea Bucurestiului, Bragadiru este o zona in plina dezvoltare. Asta inseamna ca vei dispune de spitale, scoli si gradinite moderne, lucruri care contribuie in mod considerabil la calitatea vietii familiei tale. Mai mult, o zona care se dezvolta la fel de intens ca Bragadiru iti ofera stabilitate si siguranta intr-o eventuala cariera.

Mai ieftin ca-n Bucuresti

Bucurestiul, cu toate partile lui bune, intra in categoria oraselor cu cele mai mari preturi la capitolul imobiliare. Nu vei gasi un apartament intr-o zona buna a Capitalei la un pret mai mic de 80.000 de Euro. In Bragadiru insa, lucrurile stau altfel – un apartament cu doua camere te poate costa intre 40.000 si 60.000 de Euro.

Mai aproape decat crezi

Stim ca in momentul in care spui “Bragadiru”, te gandesti doar la drumul de o ora pe care ar trebui sa-l faci in fiecare zi ca sa ajungi la job. Afla ca lucrurile nu stau chiar asa. Bragadiru este aflat la 14 km de Bucuresti, iar tu vei petrece aproximativ 20 de minute pana in centru. Daca stai bine sa te gandesti, pierzi deja mai mult timp in traficul infernal la orele de varf.

In orice caz, poti fi sigur ca te poti baza pe ofertele si ajutorul nostru pentru a-ti gasi casa de vis. Sau, daca preferi sa ti-o construiesti singur, poti oricand apela la serviciile noastre pentru a cumpara un teren. Preturile incep de la 10 Euro pentru un metru patrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>