Cat te costa sa te muti in Cornetu?

Comunele din jurul Bucurestiului incep sa fie preferate din ce in ce mai mult atat de persoanele care vor sa scape de agitatia urbana, cat si de investitorii imobiliari care vad potentialul acestora. De ce sa te inghesui intr-un apartament de 3 camere in Bucuresti, intr-un bloc vechi cu un risc seismic ridicat, cand te poti bucura de beneficiile pe care ti le poate oferi viata la tara? Aerul proaspat, linistea si traficul aproape inexistent sunt doar cateva motive pentru care ar trebui sa dai traiul din capitala pe unul intr-o localitate din Ilfov, la cativa kilometri de Bucuresti.

teren cornetu

Aceasta comuna din judetul Ilfov este intr-o dezvoltare continua, in ultima vreme construindu-se mai multe cartiere rezidentiale in aceasta zona. Comuna Cornetu are retea de apa potabila si canalizare, energie electrica, retea de gaze naturale si terenuri la preturi extrem de mici. Asa ca, daca ai bani pusi deoparte pentru un apartament in Bucuresti, poate ar fi mai bine sa ii investesti intr-unul din aceste terenuri din Cornetu  din diferite zone ale comunei pe care sa incepi sa iti construiesti propria casa de vis:

Teren Intravilan de 558 mp pe soseaua Aeroportului

Acest teren se vinde cu 20 E/mp, cu mult sub media pietei din Bucuresti. Cu o investitie  de aproximativ 11.200 de Euro poti avea propriu teren in Cornetu si poti incepe sa iti proiectezi casa mult visata. Partea cea mai buna este ca terenul nu se afla la sosea, are un front stradal de 31 mp, deci te poti bucura de linistea dorita fara sa auzi tot timpul zgomote de masini. Toate utilitatile sunt in zona, asa ca, singura ta mare problema va fi cum sa arate casa familiei tale.

Teren Intravilan de 1000 mp pe strada Rasaritului

Daca ai nevoie de un teren mai mare pentru a construi o masa mai incapatoare sau o gradina, atunci acest teren intravilan este perfect pentru tine. Terenul este localizat la aproximativ 300 de m de soseaua principala DN6, cu intrare pe un drum privat, si are un pret de doar 25 Euro/mp. Cu o investitie de 25.000 de Euro te poti bucura de un teren de 1000 mp doar al tau pe care iti poti construi o vila, o gradina, un spatiu de joaca pentru copii sau poate chiar si o mica zona in care sa incepi sa iti cultivi propriile legume sau fructe.

Teren intravilan de 500 mp pe soseaua Taberei

Daca iti doresti un teren intr-o zona mai linistita a comunei Cornetu, atunci tocmai l-ai gasit! Acest teren are un pret de 12.500 de Euro (25 Euro/mp), un front stradal de 20 m, iar toate utilitatile sunt chiar la colt de strada acest lucru aducandu-ti si economii importante in momentul racordarii. Pe teren exista o constructie pe care o poti dezvolta sau o poti darama pentru a face loc viitoarei tale case. Un spatiu de 500 de mp este suficient pentru ridicarea unei vile de dimensiuni medii sau chiar mari, si iti mai ramane spatiu si pentru un mic loc de joaca pentru copii sau pentru o gradina cu flori. Totul tine de imaginatia ta si a arhitectului care iti va proiecta casa!

Dupa cum poti vedea, o investitie in aceste terenuri Cornetu este extrem de buna. Cu un buget total de 40.000 – 50.000 Euro (bani pe care i-ai fi dat in mod normal pe un apartament in Bucuresti), poti sa ai o vila in Cornetu, departe de traficul infernal din Bucuresti, de poluarea din aer si de aglomeratia din oras. Cand ti se va face dor de Bucuresti, te poti urca in masina si in maxim 20-30 de minute esti in centru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>