De ce sa iti cumperi o casa in Domnesti?

Din ce in ce mai multi oameni fug de aglomeratia din capitală și incep sa se gandeasca la cumpararea unui teren in Domnesti si la construirea casei de vis. Exista mai multe avantaje pentru a-ti cumpara o casa in Domnesti, de la preturile scazute, pana la linistea pe care ti-o ofera. In ultimii ani, in acesata zona a avut loc o adevarata explozie pe piata imobiliara, construindu-se din ce in ce mai multe cartiere rezidentiale, iar acest lucru s-a vazut si in situatia economica a acestei comune. Au inceput sa se investeasca in gradinite, scoli si supermarketuri astfel incat locuitorii sa nu simta lipsa vietii de capitala.

casa domnesti

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa iei in considerare cumpararea unui teren in Domnesti:

Liniste si aer curat

Dupa cum spuneam si mai devreme, cei mai multi oameni aleg sa fuga din Bucuresti din cauza traficului infernal, a aglomeratiei si nu in ultimul rand, a poluarii. Stiai ca Bucurestiul este capitata din UE cu cel mai poluat aer? Persoanele care vor sa isi intemeieze o familie isi doresc un mediu curat si linistit in care sa isi creasca copiii, iar comuna Domnesti pare ca le ofera tot ce au nevoie. Cand ai respirat aer curat in Bucuresti ultima data? Cand te-ai putut bucura de o plimbare prin natura, sa auzi doar cantecul pasarilor? In Domnesti poti face asta in fiecare zi pentru ca la cativa pasi se afla padura Teghes. Imagineaza-ti cum iti vei petrece weekend-urile alaturi de familie in natura, la un picnic pe iarba verde sau pur si simplu, la o plimbare prin padure.

Distanta mica fata de Bucuresti

Domnesti se afla la maxim jumatate de ora de centrul Bucurestiului (daca ar fi sa eliminam traficul infernal), asa ca, ori de cate ori iti este dor de viata de noapte sau de distractiile pe care ti le ofera capitala, te poti urca in masina si poti merge fara nicio problema. Exista situatii in care ajungi mult mai repede din Domnesti in centrul capitalei decat dintr-un sector al Bucurestiului in centru!

Preturile mici

Daca vrei sa iti cumperi un teren in Domnesti nu vei avea nevoie de o investitie prea mare. Chiar daca piata imobiliara a explodat, preturile s-au mentinut intr-un interval decent astfel incat sa iti poti permite sa iti cumperi un teren sau o casa in Domnesti  si in acelasi timp sa economisesti si bani. Poti gasi teren in Domnesti si cu 10 E/mp sau poti cumpara o vila cu 5 camere de 119 mp cu doar 67.000 de euro. Consulta mai multe oferte de vanzare case sau teren in Domnesti si vei vedea ca ele sunt de nerefuzat! Majoritatea caselor de vanzare sunt construite recent si au toate utilitatile incluse, asa ca, vei putea trai confortabil alaturi de familia ta intr-un loc linistit, cu aer curat, la doar cativa kilometri de aglomeratia din Bucuresti.

Gama larga de servicii

In Domnesti ai restaurante, supermarket-uri, cabinete medicale, parcuri pentru copii, piscine, sali de fitness, terenuri de tenis, de fotbal, precum si alte distractii precum bowling, biliard sau snooker. Nici macar nu mai trebuie sa te duci pana in Bucuresti daca ai nevoie de ceva pentru ca toate sunt la indemana ta! In plus, dezvoltarea continua a pietei imobiliare in aceasta comuna duce si la o dezvoltare continua a serviciilor oferite, astfel incat locuitorii sa duca un trai cat mai lipsit de griji. Din acest punct de vedere, poti privi Domnesti si ca un loc perfect pentru deschiderea unei afaceri prospere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>