Cum a evoluat interesul romanilor pentru casele aflate la vanzare in Magurele

Sursa foto: Pixabay.com

Magurele, unul dintre cele mai importante orase din aproprierea Capitalei, s-a dezvoltat puternic in ultimii ani, atat pe fondul investitiilor imobiliare derulate de diverse companii, cat si datorita achizitiilor de terenuri si locuinte facute de cei dornici sa scape de viata agitata din Bucuresti. Amplasat in judetul Ilfov, langa Bragadiru, orasul Magurele include si localitatile Alunisu, Dumitrana, Pruni si Varteju. Oferta imobiliara – case, apartamente si terenuri – este bogata in toate atat in Magurele, cat si in localitatile din componenta sa.

Orasul Magurele este preferat de multi dintre locuitorii Capitalei interesati sa-si cumpere locuinte noi, care se incadreaza in conditiile financiare impuse prin programul Prima Casa, lansat in 2009 de catre autoritati pentru a sustine pietele imobiliara si de credit, grav efectate de criza financiara globala. De asemenea, orasul Magurele reprezinta o alegere foarte buna si pentru cei ce vor sa-si cumpere terenuri ca sa-si construiasca pe cont o casa.

Romanii au cautat mai multe informatii pe Google despre ofertele imobiliare din Magurele

Interesul tot mai ridicat al romanilor pentru casele si terenurile aflate de vanzare in Magurele este evidentiata si de evolutia cautarilor inregistrate de Google in 2017, comparativ cu 2016. Astfel, in 2017, romanii au efectuat circa 28.000 de cautari pe Google referitoare la terenurile, casele si apartamentele de vanzare in Magurele.

Romanii interesati de piata imobiliara din Magurele au facut mai mult de 2.300 de cautari, in medie, in fiecare dintre cele 12 luni din 2017. Numarul lunar mediu de cautari a inregistrat o crestere de 21% in 2017, comparativ cu numarul mediu de cautari din 2016. Lunile din 2017 in care cautarile pe Google pentru apartamente, terenuri si case aflate la vanzare in Magurele au avut cele mai ridicate valori au fost mai (2.700 de cautari), martie (2.700 de cautari) si ianuarie (2.600 de cautari). La polul opus s-au aflat lunile iunie 2017 (2.100 de cautari) si decembrie 2017 (1.500 de cautari). Mai mult de doua treimi (67%) dintre cautarile totale realizate pe Google in 2017 cu privire la piata imobiliara din Magurele au fost efectuate de pe dispozitivele mobile. „Piata imobiliara din Magurele este intr-o continua crestere, pe toate directiile in care activam noi, respectiv apartamente, case si terenuri. Pe fondul cererii in crestere, preturile la apartamentele, casele si terenurile aflate la vanzare in Magurele s-au majorat, per ansamblu, cu 10% in 2017, comparativ cu 2016”, spune Florian Calin, Directorul General al Agentiei Cyclon Imobiliare, care are punct de lucru in Bragadiru Ilfov.

Agentia Cyclon Imobiliare intermediaza vanzarea de case si vile, cu minimum trei camere, in orasul Magurele. Preturile caselor incep de la 55000 euro. De asemenea, Cyclon Imobiliare are in oferta apartamente si terenuri intravilane si extravilane de vanzare in Magurele. Preturile terenurilor incep de la circa 10 euro pentru un metru patrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>