Cat de interesati sunt romanii de casele aflate la vanzare in Bragadiru

Te gandesti sa-ti cumperi un apartament, o casa la curte sau un teren pe care care sa-ti ridici o locuinta la marginea Bucuresti? Daca da, ar merita sa iei in calcul si orasul Bragadiru, amplasat in Sud-Vestul Capitalei, in judetul Ilfov, intr-o zona in care se mai afla comuna Domnesti si orasul Magurele.

Orasul Bragadiru a devenit, in ultimii ani, un pol important pe piata imobiliara din aproprierea Capitalei. Segmentul rezidential din Bragadiru a cunoscut o expansiune puternica datorita locuitorilor din Bucuresti care au ales sa plece din Capitala si sa-si cumpere un apartament sau o casa la curte in apropierea celui mai mare oras al Romaniei. Unul dintre factorii care a condus la cresterea interesului romanilor pentru achizitia unei case in Bragadiru este programul Prima Casa, lansat in 2009 de catre autoritati, ca sa sprijine pietele imobiliare si de credit.

Ce informatii cauta pe Google romanii atrasi de piata imobiliara din Bragadiru

Interesul in crestere al romanilor pentru achizitionarea unor apartamente, unor terenuri sau a unor case de vanzare in Bragadiru este demonstrat si de evolutia comportamentului de cautare de informatii pe Google. Reprezentantii agentiei imobiliare Cyclon Imobiliare au analizat cate cautari despre casele, terenurile si apartamentele aflate la vanzare in Bragadiru au facut romanii in primul trimestru din 2018, comparativ cu perioada similara de anul trecut. Din analiza respectiva a reiesit ca romanii interesati de piata imobiliara din Bragadiru au facut peste 6.700 de cautari in intervalul ianuarie-martie 2018, cu 2% mai mult fata de primele trei luni din 2017. Intre ianuarie si martie 2018, cei interesati de piata imobiliara din Bragadiru au dorit sa afle, preponderent, informatii despre casele (circa 2.000 de cautari) si terenurile de vanzare (peste 1.100 de cautari ) din orasul de langa Bucuresti. Mai mult de doua treimi dintre cautarile referitoare la piata imobiliara din Bragadiru centralizate de Google primul trimestru din 2018 au fost efectuate de pe telefonul mobil.

Agentia imobiliara Cyclon Imobiliare intermediaza vanzarea de case la curte, apartamente si terenuri in orasul Bragadiru. Preturile pentru apartamentele de doua camere din portofoliul Cyclon Imobiliare aflate la vanzare in Bragadiru pornesc de la 30.000 de euro. Daca esti interesat sa achizitionezi un teren intravilan in Bragadiru, pentru constructia unei case, in oferta noastra vei gasi si parcele cu preturi de pornesc de la mai putin de 20 de euro metrul patrat. Iti punem la dispozitie terenuri aflate in diverse zone din Bragadiru, precum Margelelor, Buda, Parc, Prelungirea Ghencea si Bulgaru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>