De ce sa alegi sa cumperi o casa in Bragadiru?

Incepand chiar cu anul 2011, Bragadiru a devenit o localitate tot mai atractiva pentru cei care s-au saturat de agitatia orașului, dar cauta si o locuinta ceva mai accesibila din punct de vedere financiar. Bragadiru raspunde la multe dintre nevoile omului modern, motiv pentru care devine o localitate tot mai populata, la fel ca Magurele, Popesti-Leordeni, Jilava sau Berceni.

Situarea localitatii Bragadiru

In primul rand, localitatea Bragadiru este situata in imediata vecinatate a Municipiului Bucuresti, mai exact pe drumul national DN 6 București-Alexandria, asta înseamna aproximativ 8 km de Bucuresti. O asa apropiere fata de capitala bineinteles ca aduce numeroase avantaje și celor care locuiesc aici, dar si celor care doresc sa cumpere o casa in Bragadiru.

Utilitatile necesare pentru case in orasul Bragadiru

In ultima perioada, Bragadiru s-a dezvoltat exceptional de bine, in special Soseaua Alexandriei si Prelungirea Ghencea. Terenurile vaste, asfaltul si prezenta utilitatilor sunt doar cativa factori care i-au determinat pe dezvoltatorii de imobiliare să investeasca în aceasta zona. Intr-adevar, in prezent sunt numeroase case de vanzare Bragadiru, cu preturi foarte accesibile si tot mai multi oameni aleg să paraseasca viata de capitala pentru un trai mai linistit si mai sanatos aici.

Apropierea caselor de magazine

Localitatea este una foarte prietenoasa cu localnicii, intrucat sunt aici cafenele si restaurante, un parc mare, spatii de joaca pentru copii, gradinita, dar si farmacii, supermarketuri si alte magazine mai mici. Altfel spus, nici nu trebuie sa pui piciorul in capitala pentru a-ti rezolva sarcinile zilnice si unele dintre cele mai esentiale probleme. In ceea ce priveste transportul, desigur ca este perfect să detii un automobil pentru comoditate, dar altfel circula microbuze la fiecare 20-30 de minute pana in miezul noptii. Iar cu masina personala, ajungi foarte rapid in anumite zone ale Bucurestiului, precum Drumul Taberei sau Piata Unirii.

Case si terenuri ieftine in Bragadiru

Totusi, cele mai mare avantaje ale localitatii Bragadiru se simt de abia cand doresti sa iti achizitionezi o casa aici. Terenurile sunt mai ieftine decat in alte localitati  pentru cei care se gandesc sa isi construiasca aici o casa. Cei care prefera o casa deja construita, optuunile sunt extrem de extinse. Casele de vanzare din Bragadiru se pliaza pe absolut toate nevoile oamenilor, dar si pe bugetul lor. Gasim in Bragadiru vile tip duplex, case individuale, precum si case insiruite, cu preturi incepand de la aproximativ 60.000 EUR si pana la o suta sau doua sute de mii EUR.

In general, cele mai multe case de vânzare din Bragadiru au pretul cuprins între 60.000-80.000 EUR. In pretul acesta, intră intai de toate, utilitatile publice, si anume canalizare, gaz, curent, apa  curenta, dar si iluminat public si drumuri asfaltate, care garanteaza acces in conditii civilizate. Sistemul de constructie al caselor este unul solid, pentru care dezvoltatorii de imobiliare garanteaza o lunga perioada de timp. Casele de vanzare din Bragadiru au o structura din beton armat, iar peretii interiori si exteriori sunt ridicati din caramida. La izolatia exterioara s-a folosit polistiren, iar la interior, s-a folosit vata minerala. Acoperisul de foarte buna calitate, tamplaria de termopan, centrala termia pe gaz, instalatiile prin pardoseala, sapa și tencuiala mecanizata, si multe alte caracteristici dovedesc calitatea constructiei.

In ceea ce priveste compartimentarea casei, o locuinta la 80.000 EUR va avea la parter o bucatarie cu suprafata mare, un living generos, o baie de serviciu si, eventual, un mic spatiu de depozitare. La etaj va avea 3 dormitoare, o baie si un balcon. Numeroase case din Bragadiru sunt prevazute cu pod, care poate fi folosit ca spatiu de depozitare, dar si cu beci.

Pretul unei case va include toate finisajele, inclusiv var lavabil alb. Inca din stadiul constructiei, viitorii proprietari au posibilitatea de a-si personaliza locuința atat in ceea ce priveste obiectele sanitare, cat și in ceea ce privește usile interioare, modelul de parchet, gresie și faianta.. De asemenea, tot din stadiul constructiei, se pot solicita anumite modificari astfel incat viitorii proprietari sa se bucure intr-un final de o locuinta de vis.

Despre casele din Bragadiru poti sa mai citesti si:

De ce o casa in Bragadiru?
De ce o casa noua?
De ce sa te muti in Bragadiru?
Avantajele caselor din Bragadiru
Ce sa verifici la o casa?
Cat interes exista pentru casele din Bragadiru?

Daca te-ai hotarat, poti sa iti alegi o casa din Bragadiru aici:

Case in Bragadiru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>