Vrei o casa noua construita in regie proprie? Bragadiru, o idee tot mai tentanta

Solutia construirii unei locuinte noi in regie proprie a devenit tot mai atractiva pentru bucurestenii care doresc sa se bucure de linistea zonelor din suburbii, dar si pentru cei care doresc sa beneficieze de un nou inceput alaturi de cei dragi.

Distanta mica fata de capitala, accesul rapid catre centru, linistea si siguranta personala sunt doar cateva dintre motivele pentru care Bragadiru a devenit tot mai tentanta pentru dezvoltatori dar si pentru familiile care doresc sa isi puna proiectele in practica. Aceasta zona aflata in plina expansiune ofera numeroase beneficii celor ce doresc sa prinda radacini si tocmai de aceste avantaje vom discuta in randurile urmatoare.

Terenurile din Bragadiru sunt accesibile

Preturile pentru terenurile din orasul Bragadiru sunt mult mai putin costisitoare fata de cele de la periferia Bucurestiului si indiscutabil mai mici fata de cele din centrul capitalei, deci pot fi achizitionate mult mai usor, iar surplusul poate fi investit in constructia propriu zisa si in finisaje.

Accesand http://www.cyclonimobiliare.ro/filtrare/vanzare-teren-bragadiru vei observa ca loturile puse pe piata sunt generoase, deci te vei bucura de o locuinta cu aspect impresionant, dar si de spatiu pe care il poti transforma in oaza de relaxare pentru familie sau loc de joaca pentru perfect pentru de cei mici.

Trebuie sa tii seama de faptul ca solutia achizitionarii unui teren si a ridicarii locuintei in regie proprie presupune ceva mai multa bataie de cap, insa costurile finale sunt mult mai mici, uneori chiar si cu 50%, fata de situatia in care ai achizitiona o un teren cu imobil gata ridicat.

Mana de lucru in Bragadiru este mai ieftina

Odata ce ai decis sa faci marele pas si sa cumperi terenul pentru casa in Bragadiru, nu iti mai ramane decat sa contractezi firmele de constructie locale, acest pas te aduce mai aproape de a-ti transforma visul in realitate. Trebuie sa stii ca pe segmentul de constructii concurenta este acerba, iar companiile locale mai mici sunt dispuse sa scada profitul propriu pentru a capata lucrari de asemenea amploare, in plus contractorii se concentreaza asupra proiectelor pana la final, fapt pentru care vei beneficia de atentia totala a inginerului de santier si a muncitorilor. Sa contractezi o companie locala pentru un proiect de lunga durata este si un semn de respect fata de comunitatea din care vei face parte.

Sa mentii legatura buna cu muncitorii angajati este o garantie a lucrarii bine efectuate, insa poti fi surprins si cu sfaturi utile care sa te ajute sa optimizezi cheltuielile de productie.

Locuinta finala va avea amprenta proprie

Alegand varianta de constructie in regie proprie vei avea mai multe optiuni de personalizare si optimizare a spatiului. Imediat ce treci de pasii birocratici, in colaborare cu arhitectul vei putea sa iti asterni visul pe hartie. Avantajul cel mai mare al locuintelor realizate astfel este legat de spatiu, acestea sunt construite pe suprafete mai generoase, iar incaperile sunt compartimentate pentru a satisface necesarul fiecarui membru al familiei. Construind astfel poti beneficia de spatiu individual bine adaptat pentru toti membrii din familie, dar si de spatiu comun generos care sa va adune laolalta la finalul zilei.

Locuintele astfel concepute capata amprenta proprie, pot fi prevazute cu terase impresionante sau foisoare de relaxare si finisaje bine organizate. A construi in regie proprie este cel mai important pas pe care poti sa il faci daca vrei sa iti transformi visul in realitate si sa oferi familiei acel camin sigur si confortabil.

In concluzie poti spori confortul si starea de bine a familiei alegand sa construiesti in Bragadiru. Costurile reduse de achizitie a terenului si de constructie sunt factori ce nu trebuie ignorati tinand seama de situatia economica actuala, in special daca investitia realizata este sustinuta prin imprumuturi bancare.

Despre casele in regie proprie din Bragadiru poti sa mai citesti si:

De ce sa cumperi o casa in Bragadiru
Case ieftine in Bragadiru
Cum arata casa perfecta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>